Kantoor aan huis: Annabel Heijen

28 augustus 2013, 14:29

In samenwerking met Nuon portretteren we deze zomer vijf thuiswerkende ondernemers. Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia) ging eerder al langs bij Shirley Born van Sjurlie Fotografie en Dimitry Vleugel van Androidworld.nl. Als derde bezocht hij Annabel Heijen, mede-eigenaar van Soul Film Productions. Met drie schoolgaande kinderen en flexibele opvang zijn de dagen die Annabel thuiswerkt niet anders dan op kantoor – alleen kan ze nu de was in de droger doen tussendoor. En soms komen werk en privé heel dicht bij elkaar, maar dat is geen probleem. Sterker nog…

Kantoor aan Huis-pakket

Nuon biedt speciaal voor thuiswerkende zzp'ers het Kantoor aan Huis-pakket aan. Want thuiswerken levert niet alleen de voordelen op die Dim noemt, maar bijv. ook een lager energietarief en interessante fiscale mogelijkheden. Bereken nu je eigen voordeel!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

1 Reactie

  Vincent Walstra

  Zeer leuk om te zien dat thuis werken gewoon mogelijk is. Door middel van videocommunicatie zijn de mogelijkheden eindeloos, zou leuk erg leuk zijn om te zien hoe productiviteit stijgt d.m.v. de videocommunicatie oplossing Vidyo. (www.optiom.nl)

  Groet,

  Vincent Walstra

  Optiom


  29 augustus 2013 om 09:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!