Joost Bruggeman (Siilo): “Veel medici niet gewend aan deze manier van communiceren”

11 oktober 2016, 13:00

Een hartfilmpje delen via WhatsApp? LinkedIn voor artsen? Of een Facebookpagina waar medici kennis uitwisselen? Joos Bruggeman (ceo van Siilo) heeft een ‘medical messenger‘ bedacht waarmee mensen uit de medische wereld veilig met elkaar communiceren.

“De meest privacygevoelige data worden nog gefaxt. Dat is schering en inslag”, aldus Joost Bruggeman. Niet verkeerd dus dat hij op zoek is gegaan naar een veilige, maar moderne manier om medisch personeel met elkaar te laten communiceren.

Maar Bruggeman wilde een bredere app aanbieden. Sneller informatie delen én een platform bieden waarop deze slimme koppen informatie kunnen omzetten in kennisdeling. Bruggeman: “Een berichtendienst bouwen kan iedereen. Maar eenzelfde ervaring neerzetten als WhatsApp niet. Wij hebben een supergespecialiseerd team.” Een team dat o.a. afkomstig blijkt van het vermaarde eBuddy…

Dit interview is ook te zien op 7ditches.tv.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!