• Mobile
    wordt gesponsord door

Je bent jong en je wilt wat: startups op TNW12

Zoeken naar de passie op de beursvloer

Je bent jong en je wilt wat: startups op TNW12

Een startup hebben, is tegenwoordig retecool. En er zijn er zelfs een paar die er een aardige boterham mee verdienen. The Next Web, ooit zelf ook een startup, heeft zichzelf als doelstelling gesteld de Europese startups te faciliteren in de, vaak met allerlei obstakels bezaaide, weg. En die zijn er zat, zo heb ik zelf ook ondervonden met onze plas-app. Naamsbekendheid, funding, advies, er komt heel wat bij kijken om een bedrijf van de grond te stampen. Een beetje hulp hier en daar is dan ook erg welkom. Op de TNW Conferentie uitte dit zich in een drietal zaken: de Startup Tables, Startup Booths en een Startup Rally. Tientallen bedrijven met vaak onmetelijke ambities exposeerden zichzelf en hun product of dienst aan de vele bezoekers.

Voor een uitgebreid verslag en links van (onder andere) de winnaars van de Startup Rally verwijs ik naar de blogpost van Anneli Rispens. DigiRedo TV in samenwerking met Marketingfacts gaat zoeken naar de dynamiek op van de beursvloer en we gaan in gesprek met een aantal 'ondernemers-in-de-dop'. Eens kijken hoe het zit met dat jeugdig enthousiasme.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.