Jasper Lamers treedt toe tot STIR-bestuur

16 september 2005, 11:24

Per 15 september is Tjeerd Kooij afgetreden als voorzitter van het STIR-bestuur. Het voorzitterschap wordt overgenomen door ondergetekende. Jasper Lamers (WebAds) treedt toe tot het bestuur na een verkiezingsronde. Hij zal binnen het bestuur de functie van secretaris op zich nemen.

Jasper is product development director bij WebAds. Voorheen was hij director van The:digitaledge. Hij benadrukt: ?Het is essentieel dat ook aan afnemerskant het onderzoek goed wordt ontvangen en gebruikt. Met mijn ervaringen aan bureauzijde denk ik goed te kunnen inschatten wat er leeft bij bij mediabureaus en adverteerders. Ik denk dat ik een “brugfunctie” kan vervullen tussen STIR en de bureaus.?

Lianne van der Kruk is sinds juni 2007 werkzaam bij ilse media dochter newrulez 'the youth interaction company'. newrulez is een 'mediabedrijf nieuwe stijl', waar wordt geopereerd op het raakvlak tussen marketing en media. Newrulez ontwikkelt en exploiteert sites voor en door jongeren, waaronder onder andere: Kaboem.nl, Cu2.nl, Shopgirl.nl, Fancy.nl, Extrafris.nl, Partyscene.nl en Girlscene.nl. Voordat zij aantrad bij newrulez was Van der Kruk werkzaam bij ilse media in diverse marketing en development functies. In de laatste vier jaar als manager marketing en communicatie. Projecten: Invoering nieuwe Corporate ID voor ilse media (de vingerafdruk) Opzetten & ontwikkeling cursus Crossmedia A in samenwerking met SRM (start januari 2007) Consumenten marketingcampagne voor Startpagina (de fluisteraar, het restaurant en acupunctuur commercials, 2006) Sponsoring van de Dam tot Damloop door Startpagina Alle persberichten van ilse media Opzet van STIR en verdere ontwikkeling (mede-initiatiefnemer en oud bestuursvoorzitter) ilse media events: ilse media offline (2005) en ilse media 2.0 (2006) Sponsoring door ilse media van Picnic '06 TV-campagne voor ilse mail (januari 2004) Zoek het zomerwoord - zoekactie op ilse.nl (2003) Aanlevervoorwaarden - onderhandelingen tussen 5 internetexploitanten en PMA digital Voordat ze bij ilse media kwam werken werkte Lianne van der Kruk in Moskou bij Independent Media. Daar viel de website van de Moscow Times (www.themoscowtimes.com) onder haar verantwoordelijkheid. "Ik heb letterlijk met de voetjes in de modder de ins en outs van internet geleerd. Zakendoen met een Russische programmeur, die al mijn mailtjes eerst door een vertaalprogramma moest halen leerde mij een stuk meer over mijn eigen vak: communicatie. Wil je leren to the point te communiceren? Dan is dit echt een aanrader :-)"

Categorie
Tags

2 Reacties

  Guido van Nispen

  Lianne gefeliciteerd!


  16 september 2005 om 13:29
  media

  Jasper en Lianne gefeliciteerd en heel veel succes!


  16 september 2005 om 16:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!