iPod winnaar Buzz Awards

16 januari 2006, 22:03

Uitreiking Buzz Awards 2006Vanavond werd in de club The Mansion te Amsterdam de eerste Buzz Awards uitgereikt aan Apple iPod.

De verkiezing, dat is georganiseerd door Buzzer, heeft zo’n 800 nominaties binnengekregen. Hier is door een jury een lijst uit gedistilleerd van echte buzzable producten. De wanhopige marketing-verhalen en oudere buzzable producten (bijv de flippo) werden er eerst uit gehaald. Hierna konden 5000 buzzers (mondige consumenten die zich hebben ingeschreven bij Buzzer) stemmen op de producten. De Apple iPod (12,7% van alle stemmen) werd gevolgd door TomTom (10,8%) en Google (10,0%).

Een verslag van Frank Meeuwsen is te vinden op eventblogs.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

6 Reacties

  Kees van Hertog

  Wie was die man in pak met dat bezopen cokehoofd die zichzelf zo graag hoorde praten en de hele tijd van die tenenkrommende grapjes over “buzzable dit” en “buzzable dat” maakte? Die man met die microfoon?

  Hilarisch hoogtepunt was “de uitreiking” waarbij drie mensen naar voren moesten komen en er niemand naar voren kwam. Het was net een uitzending van The Office.


  17 januari 2006 om 05:35
  jeroenmirck

  De prijsuitreiking was niet bijster flitsend, nee. Maar het was ook de eerste keer, Kees. De meeting als geheel vond ik in ieder geval het bezoekje meer dan waard: interessante mensen gesproken en een paar aardige nieuwtjes gehoord.

  Wat zijn die gasten van GeenStijl trouwens vriendelijk, in levende lijve! 😉


  17 januari 2006 om 10:29
  sodderland

  Beste Kees,

  Ik hoor mezelf dolgraag praten. Maar bezopen was ik (nog) niet, en coke gebruik ik niet. Leuk dat je er was, en mooi dat je zo genoten hebt van onze gastvrijheid, als gast van iemand die we hadden uitgenodigd. Nadat ik de link naar je prachtige online ’thuis’ (www.ketsen.nl) had gevolgd vond ik het helemaal jammer dat ik geen kans heb gekregen je boeiende persoonlijkheid te ervaren. Tenslotte. Kees, je lijkt me een hele dappere vent: als je iemand zijn naam wilt weten dan vraag je die toch ? Succes.

  Willem Sodderland (mijn naam)


  17 januari 2006 om 12:56
  media

  Willem, nogmaals jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn. Heb inmiddels begrepen dat de locatie top was, er interessante gasten waren en dat aan de prijsuitreiking hier en daar nog gesleuteld mag worden. Al met al een prima score voor een eerste keer denk ik. Vond het in ieder geval een eer om er een kleine rol in te kunnen spelen en wens je heel veel succes het komende jaar!


  17 januari 2006 om 13:05
  jeroenmirck

  Je ligt inmiddels al lang in de lappenmand, Marco. Beterschap!


  17 januari 2006 om 13:11
  media

  Kom er inderdaad niet vanaf; dat is het probleem als je deels toch probeert te werken. De volgende keer gaat de stekker er definitief voor een aantal dagen (of zo lang als nodig) uit!


  17 januari 2006 om 13:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!