iPod Nano stresstest

14 september 2005, 19:19

iPod Nano stresstest

ArsTechnica heeft een geweldige review van de iPod Nano, waarbij het apparaatje aan een heuse ‘stress-test’ wordt onderworpen. Er wordt met een auto overheen gereden, het ding wordt van een grote hoogte op beton geworpen en nog veel meer.

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Simon Koelewijn

  Hmpf… Zonde. Hadden ze hem beter naar mij kunnen sturen…

  Toch snap ik het niet… Ze laten het ding vallen, maar op de foto’s zie je geen oordopjes, hoe kun je dan horen dat de nana niet oversloeg en gewoon doorging met spelen?

  “For our second test, one of us held on to the iPod, jogged about 20 feet and dropped the nano onto a sidewalk. This proved pretty uneventful as well and the nano didn’t even skip a beat:”


  15 september 2005 om 03:39
  Coen Wesselman

  Blijkbaar een degelijke machine! Maar er zitten inderdaad wat onduidelijkheden in dit onderzoekje.. Maar je moet wel een überklungel zijn wil je hem in het dagelijkse gebruik zo kapot krijgen als in de stress-test. As ik geld heb koop ik em!!


  15 september 2005 om 07:40
  Ekjr.

  De test met de auto is mij ook een keer overkomen.. terwijl ik op de fiets zat is mijn Ipod uit mijn zak gevallen. Achter mij reed een auto, en deze reed er over heen. Een audi A6. Tot mijn verbazing had mijn Ipod niks, behalve een afdruk van de banden op het glimmende gedeelte. Dank zij deze test weet ik nu dat de Ipod Nano geschikt is voor mij :).


  15 september 2005 om 12:16
  sunshine-11

  ik vraag me alleen af of je um nie makkelijk doormidden breekt aangezien hij zo ontzettend dun is…


  29 september 2005 om 16:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!