Interview Raimo van der Klein over Layar update & Madanmohan Rao

Interview Raimo van der Klein over Layar update & Madanmohan Rao
, Innovader
@vincente

Tijdens MobileMondayt #12 Amsterdam interviewde ik Raimo van der Klein over de Layar update, de augmented reality startup die overal ter wereld in het nieuws te vinden was. Hoe is het ontstaan, wie is het team, waarom verplaatsen ze development naar Europa van China/India? Is er vc-geld, hoeveel developers zijn er en waarom is de iPhone app nog steeds niet uit?

Mobile Monday Amsterdam #12 had als thema “mobiel in ontwikkelingslanden”. Madanmohan Rao (India) was de snelst sprekende op toneel en de meest interessante. Hij heeft een framework om de impact van mobiel in landen te analyseren. Interessante guy!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Als Vincent Raimo nou eens uit zou laten praten...misschien dat we nog meer te horen zouden krijgen.

  Maar wel een leuk interview. Leuke cijfers. Vanavond wordt iPhone 3.1 misschien gelanceerd. Hoe lang zou het dan nog duren :).

  geplaatst op
 • Kan de interviewer er niet uitgeknipt worden? Die vindt zichzelf net een tikkie belangrijker dan de geinterviewde...

  en waarom een interview tussen 2 Nederlanders in het Engels (overigens best hilarisch "You did al that, hè?" :-)

  geplaatst op
 • Slecht interview juist. Raimo heeft best wat te vertellen maar wordt niet genoeg aan het woord gelaten. Vincent hoort zichzelf toch iets te graag. En waarom in het engels inderdaad? En waarom moet zoiets nou zowel hier als op andere blogs geplaatst worden?

  Inhoudelijk: Layar doet het erg goed in de media moet ik zeggen, complimenten daarvoor, maar nu ontstaat het gevaar voor overkill, in zo'n situatie moet je denk ik juist zelf ervoor zorgen dat de aandacht van buiten komt en niet zelf nog eens je eigen ding gaan promoten op een Momo. Dan heb je de kans dat mensen je zat gaan worden.

  geplaatst op
 • Hi Bas,

  Wat bedoel je met "van buiten". Je bedoelt dat mensen je vragen voor een interview? Dat is hier toch gebeurd.. Of bedoel je dat ik geen interviews meer moet geven?

  Raimo

  geplaatst op
 • Inspirerend verhaal, Raimo. Ik heb de site bekeken en moet eerlijk bekennen dat ik daar heel enthousiast van word. Ik gun jullie team alles succes met dit mooie begin.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.