Interview Raimo van der Klein over Layar update & Madanmohan Rao

8 september 2009, 07:56

Tijdens MobileMondayt #12 Amsterdam interviewde ik Raimo van der Klein over de Layar update, de augmented reality startup die overal ter wereld in het nieuws te vinden was. Hoe is het ontstaan, wie is het team, waarom verplaatsen ze development naar Europa van China/India? Is er vc-geld, hoeveel developers zijn er en waarom is de iPhone app nog steeds niet uit?

Mobile Monday Amsterdam #12 had als thema “mobiel in ontwikkelingslanden”. Madanmohan Rao (India) was de snelst sprekende op toneel en de meest interessante. Hij heeft een framework om de impact van mobiel in landen te analyseren. Interessante guy!

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Mike van Hoenselaar

  Als Vincent Raimo nou eens uit zou laten praten…misschien dat we nog meer te horen zouden krijgen.

  Maar wel een leuk interview. Leuke cijfers. Vanavond wordt iPhone 3.1 misschien gelanceerd. Hoe lang zou het dan nog duren :).


  9 september 2009 om 04:28
  nou nou

  Kan de interviewer er niet uitgeknipt worden? Die vindt zichzelf net een tikkie belangrijker dan de geinterviewde…

  en waarom een interview tussen 2 Nederlanders in het Engels (overigens best hilarisch “You did al that, hè?” 🙂


  9 september 2009 om 05:15
  Bas

  Slecht interview juist. Raimo heeft best wat te vertellen maar wordt niet genoeg aan het woord gelaten. Vincent hoort zichzelf toch iets te graag. En waarom in het engels inderdaad? En waarom moet zoiets nou zowel hier als op andere blogs geplaatst worden?

  Inhoudelijk: Layar doet het erg goed in de media moet ik zeggen, complimenten daarvoor, maar nu ontstaat het gevaar voor overkill, in zo’n situatie moet je denk ik juist zelf ervoor zorgen dat de aandacht van buiten komt en niet zelf nog eens je eigen ding gaan promoten op een Momo. Dan heb je de kans dat mensen je zat gaan worden.


  9 september 2009 om 08:30
  Raimo

  Hi Bas,

  Wat bedoel je met “van buiten”. Je bedoelt dat mensen je vragen voor een interview? Dat is hier toch gebeurd.. Of bedoel je dat ik geen interviews meer moet geven?

  Raimo


  9 september 2009 om 14:54
  Richard

  Inspirerend verhaal, Raimo. Ik heb de site bekeken en moet eerlijk bekennen dat ik daar heel enthousiast van word. Ik gun jullie team alles succes met dit mooie begin.


  10 september 2009 om 05:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!