Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

Inspiratie voor e-mailmarketing-campagnes #ADV

7 september 2015, 08:30

In deze kennisbundel vind je een selectie van MailPlus blogposts die dieper ingaan op het inzetten van e-mailmarketingcampagnes in de marketingmix. Uiteraard onderbouwen we alles met inspirerende praktijkvoorbeelden. Laat je inspireren voor je eigen e-mailmarketingactiviteiten!

Download de gratis kennisbundel

Ons doel is software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketingcommunicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is. Daarom voegen wij ook niet zomaar allerlei functies toe, maar kiezen wij er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van de Spotler software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Categorie

1 Reactie

    Webcamsex

    Dankjewel! Sommige dingen waren al bekend maar ik heb er zeker wat leuke inspiratie uit opgedaan :-). Nu maar zien of dat bij de volgende mailing ook resultaat gaat geven.


    9 september 2015 om 21:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!