Inschrijvingen The Floor is Yours zijn geopend: pitch jouw idee/dienst/startup! #onlinetuesday

15 november 2017, 15:00

December is bij Online Tuesday de maand van The Floor is Yours, de jaarlijkse pitchwedstrijd. Een wedstrijd met veel roemruchte deelnemers, zoals HelloFresh, Favoroute en Polarsteps. En tijdens de edities sinds de zomer hoorden we over het succes van eerdere deelnemers Willemijn Schneyder van SwipeGuide, Erik Hensel van LifeHunters en Henk-Jan Journée van Fibéo. Kortom: ook het succes van jouw startup kan weleens beginnen tijdens Online Tuesday. Heb jij een nieuw idee, dienst of startup waar de hele wereld van moet weten? Kom pitchen op 12 december en overtuig het publiek en de jury van jouw potentie!

Jaarlijks stellen we met Online Tuesday met The Floor is Yours het podium open voor mensen die overtuigd zijn de kracht van hun nieuwe plan. Hun nieuwe businessmodel. Hun ‘ground breaking app‘. En voor mensen die graag ook anderen daarvan overtuigen.

Op dinsdag 12 december a.s. is het weer zover. 10 mensen krijgen 5 minuten de tijd de zaal én een jury weg te blazen met hun disruptieve idee. Een jury die bestaat uit gepokte en gemazelde professionals die het klappen van de startup-zweep kennen als hun broekzak.

Durf jij die uitdaging aan en wil je de publieks- of juryprijs in de wacht slepen? Overtuig dan eerst ons maar dat je een plek op het podium verdient!

Pitch ons je pitch

Dat overtuigen doe je zo. Je stuurt ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 tekst (kortom: een management summary van je pitch, beeldmateriaal niet meegerekend), waarin je vertelt:

  • wat je wilt pitchen;
  • waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing);
  • waarom jij op het podium móet staan.

Als je inzending niet voldoet aan dit format, maak je het ons moeilijker en daarmee jezelf – al waarderen we creativiteit natuurlijk ook.

Stuur die halve A4 uiterlijk dinsdag 28 november 23.59 uur naar sanne@marketingfacts.nl o.v.v. “Inzending pitch voor The Floor is Yours”.

Selectie

Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de 10 beste ideeën kiezen; zij krijgen de ruimte om op 12 december het podium te pakken en het publiek in te pakken.

Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 5 december (rond 12.00 uur ’s middags). Over de uitslag kan worden gecorrespondeerd, alleen niet met ons.

Let op

Voordat je je pitch instuurt, nog even dit:

  • Het is geen probleem als je eerder hebt deelgenomen aan The Floor is Yours, mits je dat doet met een ander verhaal dan de vorige keer.
  • Je houdt er rekening mee dat je op 12 december a.s. tussen 19.30 en 21.30 uur beschikbaar bent om in Amsterdam je pitch te geven in het geval je geselecteerd wordt.
  • Je krijgt letterlijk maximaal 5 minuten voor je presentatie, dus zorg dat je je verhaal in dat tijdsbestek goed uit de verf kunt laten komen.

En nog even de planning:

  • Deadline inzending pitch-idee: dinsdag 28 november a.s. om 23.59 uur.
  • Bekendmaking geselecteerde pitchers: dinsdag 5 december rond 12.00 ’s middags.
  • Online Tuesday #66 ‘The Floor is Yours: dinsdag 12 december van 19.30u tot ca. 21.30 (met aansluitend een borrel).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en gesponsord door Oracle Marketing Cloud en CX Company. De livestream en videoregistratie worden verzorgd door Voormedia.

Sanne Roeling
Online projectmarketeer bij Sizigy

Is net zo graag online als offline. Wil jou verbeteren op taalgebied. Verdoet haar tijd op Twitter en Instagram. Crazy cat lady in hart en nieren.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!