I’m going to f—ing kill Google

5 september 2005, 12:52

Microsoft en Google ruzi?n over Kai Fu-Lee. Lee vertrok bij Microsoft om de dag daarna bij Google aan de slag te gaan en een research and development center voor Google in China op te zetten. Aanstaande dinsdag wil Microsoft de rechter opnieuw vragen om Lee geen toestemming te geven voor Google te werken. Of Steve een ‘kort lontje’ heeft weet ik niet, maar als de uitspraak ‘I’m going to f—-ing kill Google’ een beetje bekend wordt zullen de eerste (aangepaste) filmpjes van de dansende Steve wel weer opduiken.

Lee zelf heeft de zaakjes overigens aardig voor elkaar, naast een contract van 10 miljoen dollar betaald Google alle rechtszaken. To be continued…

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!