IDG ook aan het loggen geslagen?

1 augustus 2005, 11:13

imageOp Technorati verschijnen veel posts over het What The Hack festival wat vorige week in Liempde plaatsvond (check de What The Wiki voor alle informatie).

Prominent bovenaan de Technorati lijst staat een link naar de IDG Nederland weblog. Doorklikken naar de site lukt niet vanwege een beveiliging op de directories. Zijn ze iets aan het testen daar? Zie hier een screenshot van de Technorati-pagina.

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

6 Reacties

  De Mol

  Ze waren dus openbaar aan het loggen maar dat is weer dichtgetimmerd. Daar waar ze bang voor waren is ook gebeurd. Alleen was het geen Googlebot, maar de Yahoobot 😉


  1 augustus 2005 om 12:26
  punkey

  ” Een dezer dagen komt de Google Bot langs of een Bloggertje Met Teveel Vrije Tijd die dit blog ontdekt en het wereldkundig maakt. Dan kunnen we niet terug en worden ineens onze teksten door niet-idg’ers gelezen.”

  Hahaha…Om me nu een “Bloggertje Met Teveel Vrije Tijd” te noemen is ook zo wat…maar het stuk van Jeroen in de Yahoocache spreekt wel boekdelen over het kennisniveau bij IDG: “het is een raar signaal naar buiten dat medewerkers van IDG (Answers for the information age) niet weten wat rss is.”

  Hopelijk is iemand van IDG bereid hier nog wat tekst en uitleg te geven?


  1 augustus 2005 om 12:34
  finzend

  Handig die cache;) Vorige week waren ze nog in het nieuws over het feit dat de computerspelbladen Gamepro en PC Zone zo slecht liepen. Directeur R. Gort zei toen: “We zien de laatste tijd een trend dat steeds meer consumenten hun informatie halen van internet in plaats van print,…” Toepasselijk!


  1 augustus 2005 om 12:59
  media

  @frank: bloggertje met teveel vrije tijd? lol 😉

  @lars: staat daar al een tijdje niets te doen, net als blogads.nl, marketingblog.nl, marketingblogs.nl en blogmarketing.nl bijvoorbeeld. Wie weet ga ik er nog wat leuks mee doen 😉


  1 augustus 2005 om 13:36
  jkossen

  We zijn inderdaad (zoals altijd) wat dingen aan het testen en evalueren. De site stond al een maand open. Vanmiddag heb ik hem echter net dichtgegooid, er zijn wat mensen die er liever een intern prikbord van maken 😉


  1 augustus 2005 om 14:28
  jkossen

  nee, daar heb ik voorlopig jkossen.nl voor 😉


  1 augustus 2005 om 18:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!