i-Merge naar China

26 januari 2006, 07:49

De Belgische online agency i-Merge heeft een kantoor geopend in China. CEO Jan van den Bergh is zelf uit het land van “Bier en Chocola” naar Shanghai afgereisd om het kantoor te leiden.

Het welkomsbericht is charmant, al ben ik bang dat ik het niet helemaal begrepen heb.

Het is in ieder geval een heel dappere stap van i-Merge. China is een enorme markt, maar geen makkelijke. Ben benieuwd of er Nederlandse bureaus zijn die i-Merge durven volgen.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Leuk filmpje! En ik denk een hele slimme stap van i-merge om het te proberen in China. Zit er ook wel eens over te dromen 😉


  26 januari 2006 om 10:38
  jevedebe

  Dan moet je ’t doen Marco!

  Straks ben je 53 zoals ik … en dan is het bijna te laat 🙂

  Mijn wijze leeftijd én het respect dat de chinezen daarvoor hebben is overigens dé reden waarom we eerst i-merge china uitbouwen en niet – zeg maar- Amsterdam of … Londen. Daar regeren de jonkies. Brrrrrr


  26 januari 2006 om 22:03
  media

  Dank voor de tip Jan; ik zal eens kijken of ik het thuisfront ook zo gek krijg 😉


  27 januari 2006 om 08:08
  jevedebe

  Zal het thuisfront wat spammen met “I love China” mails?


  27 januari 2006 om 15:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!