Hype rondom Britse popster bereikt hoogtepunt op skyradio.nl

30 juli 2003, 10:41

Het concert van de Britse popster Robbie Williams in Knebworth (UK) aanstaande zaterdag is live te volgen op de website van Sky Radio 101 FM.

image Fans en luisteraars kunnen zaterdag vanaf 21.00 uur inloggen op skyradio.nl en het concert online volgen. Om in te kunnen loggen heb je een unieke code nodig die wordt toegestuurd als je het woord robbie sms-ed naar 4141.

Voorafgaand aan het concert zijn er uiteraard leuke Robbie Williams acties en prijsvragen op de site te vinden. Luisteraars maken o.a. kans op unieke foto?s van de Robbie Williams concerten in Nederland en zaterdag wordt bekend gemaakt wie de VIP reis naar het laatste concert van Robbie in Dublin heeft gewonnen.

Sabine Schippers, de dame die tijdens het concert van vrijdag 18 juli door Robbie Williams op het podium werd gehaald schreef op uitnodiging van Sky Radio een verslag voor de website. Toen de zanger in een interview Sabine?s ervaringen iets anders uitlegde, werd de Utrechtse fan meteen in de spotlight gezet door alle media. De website van Sky Radio registreerde nog nooit zoveel unieke bezoekers in zo?n korte tijd, dankzij het intieme verslag van Sabine.

Sky Radio was officieel partner van de concerten van Robbie Williams. Zo voerde de non-stop muziekzender van Nederland een megacampagne rondom de populaire zanger. Momenteel loopt er op skyradio.nl een actie, waarbij luisteraars twee VIP tickets naar het laatste concert van Robbie Williams in Dublin kunnen winnen. Fans moeten op een zo creatief en groot mogelijke wijze duidelijk maken, waarom juist zij naar dat concert willen. Sky Radio werd daardoor de afgelopen weken bedolven onder de meest grappige, mooie, leuke, ontroerende en soms zelfs smakelijke inzendingen.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

  media

  Update via Planet:

  Mensen die het optreden in het Engelse Knebworth willen volgen, moeten eerst het woord ‘robbie’ naar een bepaald nummer sms’en. Zij ontvangen daarna een code waarmee ze op de website van Sky Radio op het concert kunnen inloggen. Kosten: 1,10 euro.

  ,,Het is voor ons een test en het is niet onze bedoeling hier veel geld mee te verdienen”, zegt een woordvoerder van de omroep. ,,Tenslotte krijg je voor iets meer dan een euro een concert van drie uur voorgeschoteld. Duur is het dus niet. Als het succesvol is, komt er vast een vervolg. We hopen op vijf tot 10.000 kijkers.”

  Van de opbrengst is ruim de helft voor KPN. De rest gaat naar Sky, het management van de artiest en zijn platenmaatschappij. De omroep was bij de concerten in Nederland van de populaire Williams partner en kreeg mede daarom van het management toestemming het Britse concert via internet uit te zenden. Het optreden begint zaterdag om 21.00 uur.


  30 juli 2003 om 13:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!