Hoe efficient ben jij?

2 mei 2005, 20:03

Sinds vorige week kan iedereen op efficiencytest.nl in 10 minuten meten hoe effici?nt hij of zij is. Categorie?n waarop mensen worden bevraagd zijn: planning, opbergen en in hoeverre mensen van alles tegelijk doen (multitasken). Er wordt zowel naar werk- als thuis-situaties gevraagd. Na het invullen van de test krijgt de invuller tips om als dat nodig is zijn effici?ntie te vergroten. Volgens BBeyond, initiatiefnemer van de website, werken mensen die bijvoorbeeld regelmatig een dag thuiswerken effici?nter.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Kasper Katje

  Potverdikke, ik krijg maar liefst een 9 ondanks m’n post-it ‘agenda’. Je personeel laten thuiswerken blijkt flinkt te scoren.


  2 mei 2005 om 20:15
  media

  Een 9? Damn, ik kom niet verder dan een 7 🙁

  Wel grappig, ik dacht dat ik nog de enige Nederlander was met een post-it agenda!


  3 mei 2005 om 04:18
  Roy Huiskes – chapter42

  6.4 en alleen om dat ik veel koffie haal (en niet in een thermoskan stop, ivm espresso en zo meeting 5 meetings bij de machine heb) en niet thuis mag werken van de baas.


  3 mei 2005 om 05:26
  Kasper Katje

  Nee Marco, er gaat niets boven rondfladderende aantekeningen. 😉

  Ik vond het overigens leuk dat je jezelf ook een cijfer mocht geven voor de officiële uitslag. Ik gaf mezelf heel stoer een 7 en dacht ‘nu komt de mokerslag van de realiteit’ maar het leek wel een pauweveer in m’n….


  3 mei 2005 om 06:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!