Hoe denken marketingprofessionals over online video?

Doe mee aan de Online Video Monitor en maak kans op GoPro Hero 8

Hoe denken marketingprofessionals over online video?

Het is al acht jaar een traditie in video-minnend marketing-Nederland; de Online Video Monitor (OVM) van Marketingfacts en Quadia. In dit onderzoek houden we de vinger aan de pols bij de Nederlandse marketingprofessionals; verwachten ze dit jaar een groei in video of juist niet? Huren ze hier experts in, of produceren ze zelf? En hoe tevreden zijn ze over de vindbaarheid van hun video’s?

Wij – Marketingfacts, Quadia en MarketResponse – hebben ook voor deze achtste Online Video Monitor jouw hulp nodig. 2020 liep voor iedereen anders dan verwacht en juist daarom zijn wij benieuwd naar het volgende: vind je produceren van video duur? Waarvoor heb je al online video ingezet? Heb je op dit moment een in-house studio? Vorig jaar bleek dat marketeers wel video’s willen produceren, maar dat het ze te veel tijd kost. Het gevolg: video werd vaker uitbesteed. Is dat dit jaar weer het geval of heeft de coronacrisis hier verandering in gebracht?

Onderwerpen die vanaf dit jaar worden meegenomen in de vragenlijst zijn AVG, inzetten van video om nieuwe medewerkers te werven, video gebruik voor interne communicatie en natuurlijk covid-19. Heeft de pandemie bijgedragen aan de adoptie en inzet van video en het organiseren van (live) online events?

Meedoen?

Om je te kunnen laten weten hoe marketingprofessionals in 2020 over video denken, willen we je vragen om deze vragenlijst in te vullen. Dit duurt slechts tien minuten en een van de deelnemers maakt kans op een GoPro Hero 8. De onderzoeksresultaten delen we dit jaar wederom als eerste op Marketingfacts!

Credits afbeelding: 123RF, licentie: Alle rechten voorbehouden

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.