Het Glazen Huis stopt!

22 november 2004, 20:55

Venturo: Endemol heeft de afgelopen periode samen met de betrokken omroepen AVRO, TROS en BNN naarstig overleg gevoerd en zijn vandaag overeengekomen de soap Het Glazen Huis te beëindigen. Een persbericht wordt morgen verspreid. De cast en alle medewerkers hebben eerder vandaag te horen gekregen dat men de serie gaat beëindigen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Erwin Maas

  Hmmmm, ik begon nét mijn vooringenomen sterke antipathie t.a.v. soaps te overwinnen door de motiverende woorden van vrouw en dochter én door het feit dat het eens niet op een commerciële zender was.

  Maar ik zal er geen nacht minder om slapen hoor 🙂


  22 november 2004 om 21:15
  Anders

  Tsja. Misschien tijd voor een ontslag voor de zendtijdcoördinatoren, want dit sloeg natuurlijk nergens op.

  Op vrijdag of zaterdag heeft iedereen in de doelgroep wel iets te doen, dus mis je al een dag. Dan moet je het nog opnemen tegen weekend-blockbusters op de commerciële omroepen. Ben je ook een avond kwijt. Tel daarbij op dat er geen vast aanvangstijdstip was, afleveringen die vervallen voor kleutersongfestivals en regelmatig tenenkrommend acteerwerk, en het was een behoorlijk kansloze onderneming. Daar gaan onze belastingcenten.

  Jammer, te meer daar series als Westenwind en Rozengeur & Wodka Lime hebben aangetoond dat het best mogelijk is om kwaliteitssoaps te maken die ook nog eens aanslaan bij het publiek.


  22 november 2004 om 22:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!