Het jaarverslag van e-mailmarketing benchmarks IBM Marketing Cloud’s is terug! #adv

IBM
20 september 2016, 08:30

Om een world-class marketingprogramma op te bouwen, is het cruciaal om jezelf te vergelijken met de best presterende partijen – maar concurrent gegevens zijn schaars! Met dit exclusieve ‘2016 E-mail Marketing Metrics Benchmark Study’ heb je deze belangrijke gegevens binnen handbereik. Er worden statistieken en waarnemingen gedeeld waarmee je de data beter begrijpt en deze kan gebruiken om je eigen marketing programma’s te verbeteren.

Dit jaar zal je ook een aantal nieuwe maatregelen en vergelijkingen aantreffen. Zoals; e-maillen tijdens of na vakantieperiodes, Het Frequensy math effect komt aan bod en je leest over de opkomst van het mobiele email lezers publiek in opkomende economieën.

Download de whitepaper

IBM'ers hechten waarde aan: een streven naar succes voor elke klant, innovatie die ertoe doet - voor ons bedrijf en voor de wereld en vertrouwen en verantwoordelijkheidsbesef in alle relaties. Digital, dat zijn de snoeren, maar digital intelligence, of artificial intelligence zoals sommige mensen het noemen, is veel meer dan dat. In dit nieuw decennium gaat het erom hoe je beide combineert en hoe je een cognitive business wordt. Het is de geboorte van een nieuw tijdperk.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!