[Podcast]: Herpak je creativiteit met Ilona van de Laarschot (The Mobile Detox)

11 februari 2022, 12:48

Minder met je telefoon bezig in een detox van 30 dagen

Ik heb een ontmoeting bij Capital C in Amsterdam met Ilona van de Laarschot. Ze is freelance copywriter en maakte prijswinnende reclamecampagnes voor onder andere Douwe Egberts, KLM, AXE en IKEA.

The Mobile Detox

Maar… daar spreken we elkaar niet over. Ilona heeft een bijzonder boekje in het leven geroepen, The Mobile Detox. Een 30 dagen durende detox die je gaat helpen om wat minder met je telefoon bezig te zijn. Want laten we er eerlijk over zijn, dat ding is behoorlijk verslavend en kan enorm veel van onze tijd opslokken. Maar dat niet alleen, het is ook bandbreedte in je hersenen die je verbruikt, zodat je niet meer op creatieve ideeën kunt komen.

Ilona is niet tegen de smartphone, maar ze wil wel veelvuldig en overbodig gebruik ter discussie stellen. Het idee van minder schermtijd en meer creativiteit boeit mij enorm en kan ook in jouw leven bijdragen aan een positieve verandering.

Social Media

Teveel tijd op je telefoon kwijt? Ilona van de Laarschot heeft de oplossing in handen. En die geeft ze graag aan jou. Luister in deze nieuwe Namarama Show hoe The Mobile Detox jouw creativiteit kan doen bloeien. Ik ben al begonnen!

SHOWNOTES

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!