Haal Alles uit de Kabel… of toch niet?

25 januari 2004, 21:02

UPC, Essent, Multikabel, Casema en Kabelfoon zijn afgelopen weekend een gezamenlijke campagne gestart onder de naam “Haal Alles uit de Kabel”. Op de campagnesite kun je een postcode invoeren waarna je te zien krijgt wie wat bij jou in de buurt levert. Weblog Dutchmedia constateerde een aantal opmerkelijke zaken.

Ten eerste is het opvallend dat wanneer je op de website haalallesuitdekabel.nl een postcode invoert die niet in het werkgebied van de vier exploitanten valt, je de melding krijgt ‘kabelbedrijf onbekend’. Daaruit blijkt dat de kabelsector nog steeds is verdeeld. Exploitanten als Delta Kabelcomfort (heel Zeeland), Cogas Kabel, ONS CAI en alle andere kleinere kabelexploitanten (in totaal meer dan 750.000 huishoudens) betalen blijkbaar niet mee aan de campagne en worden zo enigszins buitenspel gezet. Wel wordt doorverwezen naar de algemene ‘kabelbedrijf’ website van de kabelkoepel VECAI.

Casema: Haal Alles uit de Kabel…of niet?!

Ten tweede is het niet echt slim van Casema om uitgerekend met de start van de campagne te beginnen met werkzaamheden aan de website (helpdesk, klantenservice en storingsdienst werkten dit weekend niet in alle gevallen). Lekker gepland jongens!

Bron:

http://dutchmedia.web-log.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!