Group Sex Game Ad Miller Beer

Group Sex Game Ad Miller Beer

Nu we het toch over normen en waarden in reclame hebben kan ik natuurlijk niet voorbij gaan aan de nieuwe campagnes van Miller Beer. Nadat ze eerder kwamen met de spraakmakende Catfight commercials hebben ze nu de “Group Sex Game Ad”.

Laten we maar beginnen met de print ad

Geef een slinger aan het flesje Miller Lite en voer de opdracht uit waar het flesje stopt. Een paar willekeurige opdrachten uit het spel: “Spank everyone in the game that has blond hair”, “With the person to your right, go into another room and come back without underwear” en “Go into the nearest bathroom and return only in a towel, stay that way”.

Ben benieuwd naar de effectivieit van deze campagne maar ik ben bang dat er weinig mensen zullen zijn die zich Miller Beer zullen herinneren.

Meer info over deze campagne:
http://www.adage.com/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.