Je bekijkt een artikel van Team5pm
partner

Gratis whitepaper: Maximaliseer jouw ROI met YouTube advertising

Is mijn target groep op YouTube? Met welke content adverteer ik op YouTube? Download ons gratis whitepaper en krijg antwoord!

16 november 2022, 10:34 1333 x gelezen

Wat is de impact van YouTube op mijn merk? 90% van de mensen geeft aan YouTube te gebruiken om nieuwe producten te ontdekken (ThinkWithGoogle, 2019). Consumenten zetten het populaire videoplatform dus massaal in om hun volgende tuinklus voor te bereiden, een toekomstige hypotheek uit te pluizen of een nieuw recept te ontdekken. Allemaal middels video content. Dat is precies het moment waar jij met jouw advertentie wil zijn.

Deze whitepaper, volledig toegewijd aan adverteerders, is jouw guide voor een spot-on advertentie-strategie op YouTube. Wat kan je verwachten?

➤ Krijg antwoord op de meest gestelde advertising vragen van marketeers

  1. Is mijn target groep op YouTube?
  2. Wat is de impact van YouTube op mijn merk?
  3. Met welke content adverteer ik op YouTube?

➤ Ontvang concrete tips en tricks over het maximaliseren van jouw ROI

➤ Ontdek de grootste advertising trends van 2023

Bereik, boei en converteer jouw doelgroep met deze all-in-one YouTube guide. Download hier direct de whitepaper YouTube for Advertisers.

Download de whitepaper ‘YouTube for Advertisers’

Team5pm is dé YouTube agency. Wij helpen uitgevers, adverteerders en merken aan meer succes op YouTube. Dit doen we voor mooie nationale én internationale klanten, zoals PlayStation, Unilever, Prime Video, Allerhande, GAMMA en meer! Hoe? Als full-service bureau: verantwoordelijk voor strategie tot aan productie. We bieden data-gedreven consultancy voor zowel bestaande als beginnende YouTube-kanalen en we creëren YouTube advertising-campagnes, die kwalitatieve aandacht genereren bij de juiste doelgroep. Daarnaast, hebben we een eigen in-house Creative Studio, die data-gedreven video’s bedenkt én produceert. Video's die een maximale fit hebben met zowel het YouTube-algoritme als jouw doelgroep. De impact van deze YouTube-video's op jouw merk kunnen we vervolgens meetbaar maken middels onderzoek. Door een combinatie van onze jarenlange ervaring en het gebruik van data en research, weten we wat werkt op YouTube en wat juist niet. Als team bouwen we aan het creëren van succesvolle YouTube-kanalen, voor de slimme merken van morgen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!