Google’s Perspectives on the Information Industry

17 juli 2005, 16:50

imageEric Schmidt, CEO Google, gaf eind mei onder de titel ‘Perspectives on the Information Industry’ een lezing aan de University of Washington in Seattle.

Via searchenginewatch kwam ik er achter dat de 58 minuten durende presentatie inmiddels ook online staat. Ik heb nog niet alles kunnen bekijken, maar het lijkt de moeite waard.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!