Google Adsense in RSS-feeds

26 mei 2005, 11:20

Zoals we eerder hier hebben kunnen lezen, is het sinds kort mogelijk om Google Adsense op te nemen in de RSS-feeds. Arnoud meldde ons in de reacties dat sinds deze week ook FeedBurner, het RSS-statistiekenprogramma waarvan ook Marketingfacts gebruik maakt, de integratie van Google Adsense en RSS ondersteunt.

Naast de Google Adsense die sinds enkele weken op de comment-page (rechtsonder) zijn te vinden, zal ik de komende periode ook de Google Adsense in de RSS-feeds van Marketingfacts testen. Moet eerlijk zeggen dat ik er niet veel van verwacht. De Google Adsense heeft me de afgelopen 4 weken welgeteld 10,42 euro opgeleverd. Niet geoptimaliseerd en niet op een hele goede plaats, maar toch.

Zal jullie uiteraard op de hoogte houden van de resultaten!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Argh, lees nu pas het bericht van Arnoud dat je eerst goedgekeurd moet worden door Google. Heb me inmiddels wel aangemeld maar Google kennende zal het nog wel een paar dagen duren voordat het geaktiveerd is 🙁


  26 mei 2005 om 12:25
  Frank

  Ik heb het getracht voor mijn engelstalige log en om voor mij onduidelijke redenen is het niet goedgekeurd. 900+ lezers van de feed, volledig engelstalig en nog niet goedgekeurd…Ik vind het nogal ballotage-commissie-achtig worden bij Google. Zelfde met die video upload. Als je het onder controle wil houden, pak dan een gecontroleerde groep en ga daar mee testen. Maar gooi het niet de wereld in om PR redenen en kijk dan wat je binnenkrijgt. Kan ook een boemerang effect geven op je PR namelijk…


  26 mei 2005 om 13:53
  media

  Thank you for your interest in AdSense for feeds.

  Unfortunately, we’re unable to accept your application for the program at this time. Because AdSense for feeds is currently in beta, we’re unable to accept all applicants into the program. If we’re able to extend our service to you in the future, we’ll be sure to let you know.

  Had ik al gezegd dat Google Adsense sucks? 😉


  26 mei 2005 om 21:17
  Arnoud

  Google Adsense sucks inderdaad! Ik heb vandaag dezelfde reactie gekregen!


  27 mei 2005 om 19:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!