Google Adsense in RSS-feeds

Google Adsense in RSS-feeds

Zoals we eerder hier hebben kunnen lezen, is het sinds kort mogelijk om Google Adsense op te nemen in de RSS-feeds. Arnoud meldde ons in de reacties dat sinds deze week ook FeedBurner, het RSS-statistiekenprogramma waarvan ook Marketingfacts gebruik maakt, de integratie van Google Adsense en RSS ondersteunt.

Naast de Google Adsense die sinds enkele weken op de comment-page (rechtsonder) zijn te vinden, zal ik de komende periode ook de Google Adsense in de RSS-feeds van Marketingfacts testen. Moet eerlijk zeggen dat ik er niet veel van verwacht. De Google Adsense heeft me de afgelopen 4 weken welgeteld 10,42 euro opgeleverd. Niet geoptimaliseerd en niet op een hele goede plaats, maar toch.

Zal jullie uiteraard op de hoogte houden van de resultaten!


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Argh, lees nu pas het bericht van Arnoud dat je eerst goedgekeurd moet worden door Google. Heb me inmiddels wel aangemeld maar Google kennende zal het nog wel een paar dagen duren voordat het geaktiveerd is :(

  geplaatst op
 • Ik heb het getracht voor mijn engelstalige log en om voor mij onduidelijke redenen is het niet goedgekeurd. 900+ lezers van de feed, volledig engelstalig en nog niet goedgekeurd...Ik vind het nogal ballotage-commissie-achtig worden bij Google. Zelfde met die video upload. Als je het onder controle wil houden, pak dan een gecontroleerde groep en ga daar mee testen. Maar gooi het niet de wereld in om PR redenen en kijk dan wat je binnenkrijgt. Kan ook een boemerang effect geven op je PR namelijk...

  geplaatst op
 • Het merk Google verliest één van de door mij benoemde '"sterk merk criteria": kwetsbaarheid. Daarmee ondergraven ze hun extreem sterke merkbeleving, daarna hun positie en zullen ze mogelijk het startsein zélf hebben gegeven voor een tegenoffensief.
  Is dit een logische prijs voor succes? Een oud tegeltje zegt immers: hoogmoed...

  geplaatst op
 • Thank you for your interest in AdSense for feeds.

  Unfortunately, we're unable to accept your application for the program at this time. Because AdSense for feeds is currently in beta, we're unable to accept all applicants into the program. If we're able to extend our service to you in the future, we'll be sure to let you know.

  Had ik al gezegd dat Google Adsense sucks? ;-)

  geplaatst op
 • Google Adsense sucks inderdaad! Ik heb vandaag dezelfde reactie gekregen!

  geplaatst op
 • Na twee jaar is het dan eindelijk zover... Into the wild: AdSense for feeds

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.