Google aandelen in vrije val

28 februari 2006, 19:01

De aandelen van Google zaten vandaag even in de vrije val. De CFO van Google was zo slim te zeggen dat de groei van de zoekmachine zal afnemen door de ‘wet van de grote getallen’. De slotkoers van Google op maandag was nog net iets boven de $390,-, na de uitspraken van CFO George Reyes tipte de koers even $340,- aan om daarna weer wat op te krabbelen.

Sinds begin dit jaar, nadat Google de cijfers over het vierde kwartaal bekend had gemaakt en deze bij de analisten al wat tegenvielen, is de koers van Google al met 20% gezakt. Valt Google dan toch om of is het slechts een dipje?

Barry Kampstra
Managing director bij Daisycon

Barry Kampstra is één van de drie oprichters van Daisycon. Daisycon is in Nederland actief op het gebied van Cost-per-Click, Cost-per-Lead en Cost-per-Sale online marketing. Met ruim 30.000 aangesloten publishers mag Daisycon zich met recht marktleider op het gebied van performance based online marketing noemen. Zie ook LinkedIn.

Categorie
Tags

2 Reacties

  mark

  Overpricing is deel van een marktwerking en zal dan ook 9 van de 10 gevallen weer worden gecorrigeerd. Analisten die wat verder hebben gekeken dan hun neus lang is hebben dit ook aan zien komen verwacht ik. Om nu meteen te stellen dat ze wellicht omvallen is wel erg, erg kort door de bocht.


  1 maart 2006 om 09:07
  John

  De enige shares die je in Google moet kopen zijn putjes.


  1 maart 2006 om 12:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!