Go Marco go!

7 april 2006, 14:44

Go Marco go!Ook vandaag zat mijn mailbox weer vol met persberichten en nieuwssuggesties. Leuk maar helaas kom ik meestal niet toe om ze ook allemaal te lezen laat staan ze te verwerken tot een posting op dit weblog. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen:

Wij, twee design- en mediagekke meiden, hebben twee maanden geleden in de kroeg Marco ontdekt. Meer dan welke man ook is Marco hét gezicht van het Oranje-team. Smoorverliefd hebben we hem niet meer losgelaten. Het resultaat van deze affaire: de aanstaande geboorte van Go Marco Goooo.

En dan heb ik niet over het girafje dat in Diergaarde Blijdorp is geboren maar over de nieuwe site van Annet en Daan: go-marco-go.nl. Prachtige naam natuurlijk 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Aldo

  Go-Marco-Gooooaaal!!!!

  Gaat succes worden, prachtig inderdaad dat deze dames dit initiatief hebben genomen in deze bijna typische mannensport! En niet alleen omdat ik hier ook een bescheiden bijdrage voor mag leveren.


  7 april 2006 om 16:01
  Annet

  We willen de oranje hausse wel voor zijn, ja. Het leek Daan en mij een uitdaging om het WK vanuit enerzijds de professionele blogscene te beschouwen en anderzijds de civiele journalistiek ruimte te bieden. Dat maakt het spannend en zo’n formule bedient een ruime doelgroep.

  Wij hebben er met het Marco team veel zin in en gaan met veel plezier en humor het WK in!

  @aldo: deze dames zijn wars van welk pashokje ook 🙂

  @marco: marco shirt hebben? stuur er wel één naar je op


  8 april 2006 om 06:28
  media

  Uiteraard geinteresseerd Annet; ik zal je mijn adres sturen. Alvast dank!


  8 april 2006 om 08:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!