Personaliseer je Marketingfacts Jaarboek 2012

Personaliseer je Marketingfacts Jaarboek 2012
, Evolve
@bramkoster

In maart kondigden we al aan dat het Marketingfacts Jaarboek ook dit jaar weer wordt uitgebracht. Het boek geeft een samenvatting van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing van het afgelopen jaar. Net als in voorgaande jaren is het bij afname van minimaal 50 exemplaren mogelijk om een eigen cover te laten ontwerpen en op deze manier een eigen touch te geven aan het jaarboek. Een eigen cover houdt in dat het logo van jouw organisatie op de cover van het boek wordt geplaatst en de kleuren van de cover worden aangepast op de huisstijl van de organisatie (zoals in de afbeelding hierboven).

In het jaarboek 2012 wordt ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van:

 1. E-business
 2. Online advertising
 3. E-mailmarketing
 4. Zoekmachine marketing
 5. Online branding & pr
 6. Social Media marketing
 7. Mobile marketing
 8. Online video
 9. E-commerce
 10. Usability en design
 11. Customer Service
 12. Webanalytics

Wil je voor jouw organisatie of als relatie geschenk gepersonaliseerde jaarboeken bestellen? Of wil je meer informatie over een eigen cover? Neem dan contact op met Emile Peters via 026 – 711 38 24 of mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.