Ford pakt uit met interactief billboard

21 juli 2004, 02:25

Autofabrikant Ford, reclamebureau Ogilvy en More O’Ferral, verhuurder van reclamepanelen komen met een opmerkelijk initiatief om de nieuwe Ford Fiesta onder de aandacht te brengen. De nieuwe billboards van de automaker zijn interactief en hebben qua uiterlijk veel weg van een flipperkast.

Voorbijgangers worden uitgenodigd een sms’je te sturen met de code van het reclamebord en zijn/haar voornaam. De lichteffecten in het reclamebord beginnen na ontvangst van het bericht te werken. Ook verschijnt er een persoonlijke boodschap.

Voorbijgangers kunnen voorts per sms een aantal quizvragen beantwoorden. Per ronde kunnen er maximaal drie Fiesta-liefhebbers een spel spelen. Midden augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt. De hoofdprijs is een Ford Fiesta. De interactieve affiches zijn tot 16 augustus te bezichtigen in Brussel, Gent, Antwerpen, Luik en Charleroi.

Bron: Het Nieuwsblad (via: Zibb.nl)

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!