Financiele weblogs: verzekeren

5 juli 2005, 20:34

Doorneweerd wordt boos wakker, maar wel verzekerd van een meningIn de reacties op Financiele weblogs: beleggen werd een opmerking geplaatst dat er niets zo saai zou zijn als een financiele weblog.

Niets is echter minder waar als je de weblog van Gerrit-Jan Doorneweerd leest. Op zijn eigen eigenwijze manier schrijft Doorneweerd kritisch en persoonlijk over verzekeraars en verzekeringen. Erg leuk en zoals ik al aangaf zouden ze hem hoofd communicatie moeten maken bij een grote verzekeraar. Wat een talent!

Joost Hoogstrate heeft een andere insteek gekozen voor zijn weblog verzekeringen-online.nl. Op deze weblog vind je dagelijks de laatste nieuwsfeiten op het gebied van financiele dienstverlening (met speciale aandacht voor verzekeringen). Belangrijkste reden voor Hoogstrate om de weblog in november 2004 te starten is om op termijn een autoriteitsfunctie te kunnen vervullen. En ik moet zeggen, het begint inmiddels een aardige kennisbank te worden.

Naast deze twee weblogs over verzekeren zijn er op web-log.nl een aantal weblogs die zich richten op verzekeren en gerelateerde zaken zoals insurance.web-log.nl, verzekeren.web-log.nl en pensioen.web-log.nl. Heb ik nog een financiele weblog over verzekeren gemist?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!