Feedster top500 bekend

16 augustus 2005, 08:04

De eerste Feedster top500 blog staat live. De top 3 is als volgt:

  1. Engadget.com
  2. deviantART
  3. Boing Boing

Als ik mij niet vergis is het eerste Nederlandse domein te vinden op plaats 415; Anne van Kesteren. Ook een mooie prestatie van Neville Hobson op plaats 221. Beiden gefeliciteerd!

Hoewel iedereen de criteria waarop de ranking tot stand is gekomen kan lezen bij feedster-blogger Scott Rafer, zal de lijst de komende dagen ongetwijfeld de nodige discussies tot gevolg hebben, alleen al vanwege de verschillen met de Technorati top 100 blogs. Steve Rubel zet al vraagtekens bij het feit dat hij op nummer 56 staat.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Arnoud

    Adam Curry staat op 208


    16 augustus 2005 om 11:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!