Eneco wil liberalisering energiemarkt uitstellen

Eneco wil liberalisering energiemarkt uitstellen

Het energiebedrijf Eneco wil dat de laatste fase van de liberalisering van de Nederlandse energie wordt uitgesteld om administratieve chaos te voorkomen.

de bestaande plannen kunnen zeven miljoen huishoudens per 1 januari 2004 zelf hun leverancier voor stroom en gas kiezen. Directievoorzitter R. Blom van Eneco zegt het echter verstandig te vinden om de laatste stap een half jaar tot een jaar uit te stellen. Niet alle bedrijven die op de energiemarkt actief zijn, zijn er klaar voor, zei hij vandaag bij de presentatie van de jaarcijfers van Eneco. Blom wijst op de administratieve chaos die het vrijgeven van de zakelijke markt vorig jaar heeft opgeleverd. Veel bedrijven wachten nu nog op de juiste energierekening. Hij vreest hetzelfde voor de particuliere markt. Hij benadrukte dat Eneco eind dit jaar klaar is voor de overgang. (ANP)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.