Emetrics Summit

Emetrics Summit

Van 3 – 5 mei is de Emetrics Summit in London. Dit jaarlijkse congres is de plek om de laatste inzichten te verwerven op het gebied van Web Analytics. Drie dagen lang zijn er presentaties van consultants en eindgebruikers. Daarnaast zijn er workshops waarin ruimte is voor discussie en uitwisseling van ideeën met andere gebruikers.

De eerste Emetrics Summit was 4 jaar geleden in Santa Barbara, de woonplaats van de organisator, Jim Sterne. Vanaf de eerste keer was de summit een succes door sprekers als Eric Peterson en Hurol Inan en presentaties van Amazon en Yahoo. De summit in de V.S. is altijd snel uitverkocht waardoor er behoefte kwam aan meer summits. 3 jaar geleden startte men in London, maar dit jaar kunnen bezoekers ook terecht in München (Duitstalig Congres) van 23 – 24 mei. Gisteren werd bekend dat een extra Summit is gepland in Washington van 16 – 18 oktober.

Vorig jaar was ik naar de Summit in London. Dit jaar ga ik naar de V.S. Ik zal daar een verslag van presenteren op dit blog. Verslagen van de vorige summits in de VS vind je veelvuldig in de webanalytics groep op Yahoo. Een goed verslag van de laatste summit in Engeland vind je bij High Land Business Research.

Mocht je naar de Summit willen, registreer dan voor 1 april om voor de early bird kortingen in aanmerking te komen. Die kortingen zijn geen overbodige luxe want de prijs is fors: ? 1.090 voor Londen en € 1.095 voor München.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.