Eerste Nederlandse Weblogconferentie (3)

5 juni 2004, 17:37

Een paar willekeurige camshots van de eerste Nederlandse Weblogconferentie

Ik geloof best dat het erg gezellig is op de eerste Nederlandse Weblogconferentie in Glimmen, maar deze dames lijken zich behoorlijk te vervelen. Volgend jaar toch maar weer naar de Libelle Zomerweek? 🙂

Ben uiteraard benieuwd naar de presentaties en verhalen over de conferentie. Presentatie van Frank Meeuwsen (Rhinofly) over business weblogs staat al online en ziet er erg goed uit!

Update #1

Lees net via :)= Esc dat Fransisco van Jole een zeer deprimerend beeld heeft gegeven van weblogs in het radio1-journaal (nav de conferentie). Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet begrijp dat ze die van Jole hebben uitgenodigd als spreker. Ik was een absolute fan van hem in zijn daily planet tijd, maar sindsdien denkt hij het licht te heben gezien en schopt van Jole tegen alles wat maar iets met internet te maken heeft. Jammer, had hem graag als ambassadeur gezien en niet als onheilsprofeet.

Update #2

Gelukkig zijn de reacties over het item in het RTL-nieuws (met o.a. Merel Roze) een stuk positiever. Heb het zelf nog niet gezien maar baviaan.net heeft het fragment uit het RTL-nieuws online gezet.

Update #3

De eerste verslagen druppelen binnen:

http://www.hello-again.nl/

http://www.she-logica.nl/

Op de vraag van de RTL-verslaggever waarover hij zoal schreef op zijn weblog, reageerde Ton Zijp met het briljante: 'De ene keer doet mijn linker teen bijna pijn, de andere keer heb ik jeuk aan mijn hoofd' (foto via De Boomhut).

Op de vraag van de RTL-verslaggever waarover hij zoal schreef op zijn weblog, reageerde Ton Zijp met het briljante “De ene keer doet mijn linker teen bijna pijn, de andere keer heb ik jeuk aan mijn hoofd”. (foto via De Boomhut).

Update #4

En natuurlijk de eerste negatieve geluiden:

http://www.vannacht.nl/

http://www.staatsgeheim.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!