• Mobile
  wordt gesponsord door

Een Mac2Go in je auto?

Een Mac2Go in je auto?

Mac2Go: Wereldprimeur uit Borger wordt de sensatie op Mac Expo!
Een absolute wereldprimeur is de afgelopen weken ontwikkeld door Autoforum in Borger in samenwerking met Apple Reseller Mexpert met vestigingen in Hengelo en Enschede. Op basis van de Apple Mac Mini Computer is het Mac2Go Car Area Networksysteem tot stand gekomen voor alle types auto?s. In het pand van Autoforum Borger is in korte tijd een prototype ontwikkeld en compleet aangepast en ingebouwd in een trendy Mini Cooper, nu al de Mac Mini Cooper genoemd. Lees meer hierover op Hans on Experience.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Het Amerikaanse Classic Restorations doet dit al sinds Januari:
  http://www.classicresto.com/macmini.html

  geplaatst op
 • Dat klopt! maar ik had net op de beurs iemand van Apple Europe, die onze aanpak veel beter en veelzijdiger vond. Wij pretenderen ook niet de eerste te zijn met een mac mini aan boord, maar wel de eersten die een totaalconcept hebben ontwikkeld en blijven door ontwikkelen.

  Time wil tell.....;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.