Een nieuwe liefde voor Online Tuesday!

4 maart 2014, 10:34

100 plaatsen voor #43 over Facebook beschikbaar vanaf 12 uur!

Jarenlang hebben we vanuit Online Tuesday onze sessies naar volle tevredenheid gehouden bij Felix Meritis. Daarom deed het pijn aan ons hart toen we onlangs vernamen dat het faillisement werd uitgesproken over het ‘Europees centrum voor kunst, cultuur en wetenschap’, dat vorig jaar nog het 225-jarig bestaan vierde. En moesten we op zoek naar een nieuwe locatie voor onze avonden. En die hebben we gevonden!

Tweede ronde van inschrijvingen uitgesteld tot nader orde!

LET OP!!! Door een DDOS is Meetup.com momenteel niet beschikbaar. Omdat deze situatie al enige tijd duurt en er geen zekerheid is over wanneer de situatie is hersteld, kunnen we nog niet aangeven wanneer deze tweede ronde alsnog zal worden geopend. Houd de Twitter-accounts van Online Tuesday en/of Marketingfacts in de gaten voor updates!

In ieder geval tot aan de zomer zullen de edities van Online Tuesday gehouden worden bij De Nieuwe Liefde. We zijn superblij dat we met hen een nieuw thuishonk hebben gevonden dat past onze eigen ambities.

Voor de mensen die De Nieuwe Liefde nog niet kennen (ik moet bekennen: ikzelf kende het tot voor kort ook nog niet…), dit is wat ze over zichzelf zeggen:

“De Nieuwe Liefde maakt programma’s op het gebied van ethiek, filosofie, cultuur, religie en politiek, die het publiek aan het denken zetten, wakker schudden en bemoedigen. Maar is ook beschikbaar voor bijeenkomsten, waaronder congressen en feesten. Een multidisciplinaire omgeving die zorgt voor een bijzondere kruisbestuiving. Meer informatie over onze programma’s, bijzondere pand en de organisatie via www.denieuweliefde.com.”

We gaan jullie dus aan het denken zetten, wakker schudden en bemoedigen, zoals we al een flink aantal jaren (proberen te) doen. En dat doen in allereerst volgende week, op 11 maart. Zoals al eerder aangekondigd, is dan Facebook het onderwerp van gesprek. Deze avond zullen de volgende mensen spreken:

  • Peter Minkjan, zelfstandig adviseur Facebook – Peter zal in razende vaart een overzicht geven van de ontwikkelingen op Facebook.
  • Jeffrey van Heck, online marketing & social media adviseur, Natuurmonumenten – Jeffrey zal vertellen hoe Natuurmonumenten met leuke, interessante en ‘engaging’ content zo succesvol heeft kunnen worden op Facebook.
  • Siegfried Jongsma, senior social consultant bij StormMC – Siegfried gaat enkele “keiharde ROI-cases” delen op het gebied van Facebook-advertising.

Inschrijving

Een voordeel van de nieuwe locatie is dat we nu standaard ruimte hebben voor 250 mensen, 50 meer dan bij Felix Meritis’ bovenzaal. Dus om 12 uur gaat de tweede ronde van inschrijvingen van start met nog eens 100 (!) plaatsen? Inschrijven doe je hier!!!

Ben je alsnog te laat en zijn die plaatsen vergeven? Dan biedt de wachtlijst nog hoop…

Waar moet je zijn?

Oh ja, het zal even wennen zijn om je weg te vinden naar De Nieuwe Liefde wellicht. Het adres is Da Costakade 102, Amsterdam. Alle informatie over hoe je er komt, vind je hierrrr.

Voor automobilisten: de dichtstbijzijnde parkeergarage is de Europarking in de Marnixstraat.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLE en DQ&A Media Group.

De events worden mede mogelijk wordt gemaakt door onze sponsoren Adfactor, MeasureWorks en Massarius.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!