Een dag vol contentinspiratie #adv

10 oktober 2018, 08:10

Contentspecialisten opgelet! Op 15 november is Congres Content Marketing & Webredactie in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag vol leerzame én leuke sessies van nationale en internationale experts. Laat je inspireren door interessante cases en leer alles over de nieuwste trends. Kom jij ook?

Specialisten aan het woord

Werkt jouw marketingcontent? Je gaat er waarschijnlijk vanuit dat de bezoekers van je website doen wat je wilt, maar is dit wel zo? Keynotespreker Amy Harrison demonstreert hoe je hier achter komt – en hoe je het fixt.

Bij een digitale transitie van een publieke dienstverlener komt veel kijken. Wat betekent dit voor de content? Celeste Duyts vertelt het verhaal van KVK.

Eén van de trends in contentmanagement is adaptive content. Keynotespreker Karen McGrane schetst wanneer het zin heeft om informatie op een apparaat of context te targetten – en wanneer niet.

Het lijkt het lot van een webredacteur: door een onduidelijke briefing, te late betrokkenheid of een eigenwijze collega wordt je werk gedwarsboomd. Annegien Zanen laat zien hoe je dit in de toekomst voorkomt via verandermanagement.

Hoe zorg je dat ieder onderwerp op het juiste moment, in de juiste vorm en op een consistente wijze vindbaar is voor je klanten? Lennaert Stuij vertelt hoe je contentstrategie in de praktijk toepast aan de hand van servicecontent.

Peter Hinssen laat je in zijn keynote ‘The Day after Tomorrow’ kennismaken met pioniers die in hun innovatie ver vooruit kijken. Peter beschrijft de businessmodellen, organisatieculturen, talent, mentaliteit en technologieën die nodig zijn voor dit succes.

Met de opkomst van conversational interfaces verandert digitale copy. Een goede tekst voor chatbots en voice assistants vereist een eigen aanpak. Geertina Hamstra en Marleen Bontekoe delen hun kennis van conversation design.

Bekijk het hele programma.

Aanmelden

Naast het bijwonen van inspirerende sessies, is Congres Content Marketing & Webredactie ook dé plek om te sparren met vakgenoten. Benieuwd? Bestel tickets via: congreswebredactie.nl/aanmelden

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!