Doe mee aan de Online Video Monitor - en win een iPad Mini!

Doe mee aan de Online Video Monitor - en win een iPad Mini!
,
@marketingfacts

Online video zit al jaren in de lift. En daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen, als we de groeicijfers mogen geloven. Met name op tablets wordt steeds meer bewegend beeld gekeken. Bij een volwassen marketinginstrument hoort een volwassen benadering. Welke plek neemt video in de marketingmix in? Denken marketing- en communicatieprofessionals na over hoe de doelgroep bereikt kan worden en hoe het succes van video gemeten moet worden? Om daar achter te komen, geven Marketingfacts en Quadia vandaag het startsein van de Online Video Monitor. Doe gelijk mee, want dan kijk jij wellicht binnenkort online video op je eigen nieuwe tablet, de iPad Mini!

Onlangs riepen we de lezers van Marketingfacts nog op om hun pijnpunten te delen, zodat deze meegenomen konden worden in het onderzoek. En die bleken er wel te zijn: hoe zorg je ervoor dat het produceren van een video geen doel op zich is, maar een vooraf vastgesteld doel dient? Hoe voorkom je dat je veel geld en tijd steekt in de productie van een video, waarna deze op YouTube wordt gezet en vervolgens maar een handvol viewers trekt?

Het onderzoek van Marketingfacts en Quadia - uitgevoerd door Customer Touchpoint - gaat daar op in en op verschillende andere aspecten van online video; denk aan het kennisniveau, de succesfactoren en de kanalen die worden ingezet.

iPad Mini voor elke honderdste respondent

Ook niet onbelangrijk: aan elke honderdste deelnemer geeft Quadia een iPad Mini weg - weer een nieuwe manier om video te bekijken. De uitkomsten van de Online Video Monitor worden uiteraard gedeeld via Marketingfacts.

Doe nu mee met de Online Video Monitor 2012!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.