Dit leer je tijdens Chatbot Conference 2019 #spon

19 maart 2019, 09:00

Ben jij al gestart met een chatbot-pilot, maar vraag je je af hoe je nu verder moet? Donderdag 25 april praten we je bij over de laatste ontwikkelingen tijdens de tweede editie van de Chatbot Conference in Utrecht. Zo kom je tijdens keynotes, break-outsessies en de netwerkborrel alles te weten over slimme digitale assistants. Ben jij erbij?

Bekijk het programma

Van chatbot naar slimme digitale assistant

Was het thema van de eerste Chatbot Conference nog het opzetten van een pilot, de Chatbot Conference 2019 richt zich op de doorontwikkeling naar een slimme digitale assistant. Waar moet je op letten als je gaat bouwen, hoe selecteer je het juiste systeem en wat moet een chatbot minimaal kunnen? En ook: hoe kan een chatbot in de werkomgeving jouw werknemers ontlasten?

Chatbot versus voice assistant

Leuk de chatbot, denk je misschien. Maar is de voice assistent niet de toekomst voor mijn organisatie? Tijdens de Chatbot Conference 2019 leer je wat de voor- en nadelen van beide kanalen zijn. Ook is er een interactieve workshop waarin je leert om een action/skill voor een voice assistant te maken.

Laat je inspireren door spraakmakende conversational copy

Wist je dat technologie de manier van communiceren met klanten sterk heeft veranderd? Klanten willen steeds meer een echt gesprek, als met een vriend. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Aan de hand van een aantal spraakmakende voorbeelden maak je kennis met conversational copy. Laat je inspireren door chatbot Anna van ABN AMRO, Sweetie 2.0 van Terre des Hommes en Billie van bol.com.

Nog niet gestart met een chatbot?

Speciaal voor jou delen we nog een keer in vogelvlucht de essentiële eerste stappen die je moet zetten voor een succesvolle chatbot-pilot. En ontdek je meer over chatbot-ecosystemen, zodat ook jij van start kunt.

Meer weten?

Bekijk het programma van de tweede editie van Chatbot Conference in Utrecht en bestel snel je tickets.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!