Dit is waarom marketeers net topsporters zijn #adv

4 augustus 2016, 11:00

Iedereen wordt gelukkiger door sport en beweging. En of je nou topsporter bent of marketeer, allemaal kunnen we vertellen waarom winnen ons blij maakt. Goede marketing levert altijd winst op. Ben jij niet bang voor wat competitie? Nederlandse Loterij zoekt de beste (online) marketingspecialisten.

Help ons bij het investeren in een gelukkig en gezond Nederland, kom bij ons werken. Samen zijn wij dé Nederlandse Loterij.

Bekijk onze vacatures

Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen. Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen. We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!