Deze boodschappen kun je gewoon laten bezorgen #adv

18 november 2016, 09:30

Zelfs tijdens de ‘most wonderful time of the year‘ kan het doen van boodschappen nogal een opgave zijn. Niet alleen de stress om de booschappenlijstjes, maar ook het sombere weer kan ervoor zorgen dat je met tegenzin op je fiets stapt. Ben je net een beetje opgedroogd, moet je alweer de deur uit. Hoe fijn zou het zijn als je niet meer door de regen hoeft voor je dagelijkse boodschappen?

Het wordt tijd om je collega’s te verzamelen, want Appie heeft geregeld dat zij de boodschappen gewoon aan kantoor kunnen bezorgen. Als dat geen mooi cadeau is! Bovendien houden jullie zo meer tijd over om samen te genieten van een overheerlijke lunch.

In onderstaande video kun je zien hoe het werkt! Wij weten in ieder geval al waar we de kerstborrel gaan inkopen 😉

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!