Je bekijkt een artikel van Beeckestijn
partner

De oplossing voor ’the war for talent’ #spon

9 mei 2019, 12:00

Beeckestijn Business School en Sqillzer bieden sinds een half jaar een bijzonder traineeship aan voor bedrijven. In het programma worden high potentials binnen achttien maanden opgeleid van trainee tot Digital Marketing Expert. Het traineeship geeft young professionals die carrière willen maken in het digitale vakgebied de noodzakelijke boost om, na hun opleiding, op de werkvloer versneld vooruitgang te boeken. Het biedt een oplossing voor de toenemende schaarste onder digital marketeers op de arbeidsmarkt.

Voor werkgevers

Sqillzer beschikt over een geavanceerd toetsplatform voor het in kaart brengen van digitale kennis en vaardigheden onder young professionals. Hierin werkt het bedrijf samen met diverse digitale partijen en hogescholen. High potentials worden getoetst op numerieke, abstracte en verbale vaardigheden en krijgen een uitgebreid intake gesprek.

De trainees krijgen een uniek opleidingsprogramma waarmee ze flinke stappen maken in hun ontwikkeling. Daarbij zet Beeckestijn niet alleen in op inhoudelijke kennis, maar biedt het ook via intervisie, cases en personal coaching ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben werkgevers de garantie dat de trainees het niveau hebben om in achttien maanden uit te groeien tot Digital Marketing Expert binnen de organisatie.

“Trainees krijgen een uniek opleidingsprogramma”

Het is ook mogelijk om een medewerker uit de eigen organisatie deel te laten nemen aan het Traineeship Digital Marketing Expert.

Uitdagende baan en volwaardig salaris

Voor potentiële trainees die aan het programma willen deelnemen is het belangrijk om te weten dat een traineeship bestaat uit een uitdagende baan, inclusief volwaardig salaris bij één van de opdrachtgevers van Beeckestijn Business School en Sqillzer. Je leert alle noodzakelijke digitale vaardigheden waardoor jij jezelf na achttien maanden een Digital Marketing Expert mag noemen.

Dit kun je van het traineeship verwachten:

 • Direct starten in een uitdagende functie
 • Je volgt een post-HBO opleiding tot digital marketeer
 • Persoonlijke begeleiding via een Personal Coach
 • Je behaalt meerdere (Google) certificaten en diploma’s
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Programma

Het programma voor trainees bestaat uit:

 • 26 Klassikale colleges met ingebouwde opdrachten
 • E-learning in een online leeromgeving
 • Google e-learning
 • Een digitalmarketing-actieplan
 • Praktijksessies (methodieken, softskills, coaching en case)
 • Drie events en tien clinics

Na afronding van het traineeship ontvang je het post-HBO diploma Digital Marketing Expert, het Digital Marketing Academy certificate en vier Google certificaten. Je krijg tevens een vermelding in het register voor Digital Marketing professionals.

Lees meer over Digital Marketing traineeship

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, op maat gemaakte incompany trajecten, e-learning & het Digital Marketing traineeship.

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!