Dé Nieuwjaarsborrel 2015: wees daar!

16 december 2014, 13:30

Tuurlijk, we weten het wel. Je bent je aan het opmaken voor de eerste (of tweede of derde) Kerstborrel en je moet nog met je ‘significant other‘ uitvechten bij welke vrienden je oud & nieuw viert. En je bent allang blij als je al je werk afkrijgt voor de vrije Kerstdagen. Kortom: je kop staat nog helemaal niet naar het nieuwe jaar. Maar stiekem verheug je je er misschien toch al wel weer op, net als wijzelf: de Nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB Nederland! Er gaat natuurlijk enorm veel gedisrupt worden in 2015, maar dit blijft voorlopig dé nieuwjaarsborrel voor de online industrie – en dus ook voor jou. En je kunt je vanaf vandaag inschrijven!

Elk jaar komen zo’n 1.500 mensen naar Hotel Arena voor de aftrap van het jaar. Gewoon even bijpraten met oude, nieuwe en toekomstige collega’s, klanten, partners en andere leuke lui. Met de mensen die je misschien het afgelopen jaar te weinig hebt gezien. Dus zorg gewoon dat je er bent en schrijf je vandaag alvast in (gratis!).

Als je alvast in de stemming wilt komen, kijk dan nog even de foto’s van de nieuwjaarsborrel van dit jaar terug.

We zien je graag op (de foto’s van) de Nieuwjaarsborrel 2015 op 13 januari a.s.!

Waar en wanneer

  • Wanneer: dinsdag 13 januari 2015
  • Tijd: vanaf 19.30 uur tot laat
  • Waar: Hotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam
  • Parkeren: Oosterpark, ’s Gravesandeplein 120
  • Inschrijven: www.nieuwjaarsborrel.com

Partners en sponsoren

De Nieuwjaarsborrel 2015 wordt georganiseerd door Online Tuesday en IAB Nederland en mede mogelijk gemaakt door Adfactor.

Bram Koster
Senior consultant bij Evolve

Ik werk als consultant bij Evolve, een bureau dat is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en interne processen met behulp van interne sociale media. Was voorheen hoofdredacteur bij Marketingfacts en betrokken bij o.a. Online Tuesday en NIMA.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!