De Namarama Show met Matthijs Roumen [Podcast]

In deze podcast spreek ik met Matthijs Roumen, Strategy Director bij September (uiteraard, waarom die naam?) en dat is een bureau waar we zeker vaker van gaan horen.

24 juni 2022, 12:03 3644 x gelezen

Hij noemt zichzelf creatief strateeg, omdat hij als duizendpoot moeilijk kan stilzitten in één hokje. Roumen is zo iemand die ik al jaren van een afstandje volg, maar nog weinig mee in contact kwam. Totdat hij me polste voor hulp bij een naamtraject en ik meteen dacht: PODCAST! Want Matthijs is zelf ook verwoed podcaster en deelt zijn kennis op nog veel meer podia.

Roumen is nu strategy director bij September (uiteraard, waarom die naam?) en dat is een bureau waar we zeker vaker van gaan horen. Hij is AMMA jurylid, heeft een strategie nieuwsbrief, een strategie club, een podcast over radiocommericals, een podcast over strategie, een nieuw platform met levenslessen, een MBA bij Mark Ritson, een oplossing voor handbagage, een oplossing voor de Rubicks’ kubus… en dan vergeet ik vast nog de helft.

We stippen een paar van deze dingen aan en praten over namen, werk en September. Hoe houd je focus als je zoveel interesses en side-projects hebt? Gelukkig heeft Matthijs daar hele goede antwoorden op.

SHOWNOTES

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!