David Beckham speelt hoofdrol in reality soap

10 april 2004, 10:08

23-jarige Nuria Bermudez nieuwe hoofdrolspeelster in Beckham-soapTerwijl wij het hier in Nederland moeten doen met fake reality soaps zoals Only Joling, Puur Froger, De Bauers en Adam’s Family, hebben ze in de UK en Spanje nu een echte reality soap met David Beckham in de hoofdrol.

Nadat afgelopen week bekend werd dat de 26-jarige Rebecca Loos een aantal keren het bed had gedeeld met de ster-voetballer van Real Madrid, beweren nu 2 Spaanse dames, te weten Helia en Nuria, ook door de Engelsman te zijn verleid. Zoekmachines zoals Yahoo! en draaien inmiddels overuren om aan de vraag over de Beckham-soap te voldoen.

De 23-jaige Madrileense Nuria Bermudez vertelde de Spaanse media, nadat bekend werd dat Beckham voor Madrid zou gaan spelen, dat ze alles op alles zou zetten om hem in bed te krijgenAlhoewel het bij de 23-jarige Madrileense Nuria Bermudez eerder andersom is geweest, want deze bekende Madrileense seksbom, die ook al van de daken schreeuwt dat ze met de halve selectie van Real Madrid onder de wol is gekropen, zei al eerder, nadat bekend werd dat Beckham voor Madrid zou gaan spelen, dat ze alles op alles zou zetten om hem in haar bed te krijgen. Ze zegt nu dat dat de afgelopen maanden een paar keer is gelukt.

Nuria, die vanwege haar borstomvang ook wel Muchas Tetas wordt genoemd, zei tegen het Britse blad The Daily Mirror dat ze bovendien ranzige sms’jes van Beckham kreeg. Zo ranzig dat ze sommige berichten, vanwege haar mindere bekendheid met de Engelse taal, door een vriendin moest laten vertalen. Helaas is haar gsm kapot gegaan dus echt bewijs van de sms’jes heeft de voluptueuze Spaanse niet.

Veel meer wil Nuria er niet over kwijt. Tenzij je met 12.000 euro op de proppen komt, dan wil ze haar hele exclusieve verhaal vertellen. En dat kan best interessant worden want de dame vertelde na enig aandringen toch nog dat Beckham met minstens 7 andere dames, waaronder het fotomodel Esther Canadas, een affaire heeft gehad. Gelukkig neemt ze het hem niet kwalijk. ‘Hij is ook maar een gewone man,’ zegt ze bijna vertederend.

Rebecca Loos zou na het relaas van Nuria zo verbolgen zijn dat ze niet de enige is geweest waarmee Beckham vreemd is gegaan, dat ze dit weekend haar hele verhaal op tv gaat vertellen. Tot in de kleinste details.

Gisteren kwam de Telegraaf overigens met het bericht dat Rebecca Loos haar verhaal verkocht aan de Britse sensatiekrant News of the World, naar verluidt voor zo’n 450.000 euro.

De Beckhammetjes, die na de gehele affaire verliefder zijn dan ooit (?) zijn dus gewaarschuwd!

Bron:

http://www.tiscali.nl/

Verder lezen:

Becks nightout makes Posh see red (Newindpress, 26 september 2003)

Laughing, touching shoulders, flirting…what will Posh say? (News of the World, 28 september 2003)

Threat to sell Becks’ secrets (This is London, 26 januari 2004)

Rebecca Loos door het slijk (Telegraaf, 6 april 2004)

Meer beschuldigingen verwacht voor Beckham (Nieuws.nl, 6 april 2004)

Possible Beckham affair rumored in paper (USA Today, 6 april 2004)

Seksvideo zal ontrouw Beckham bewijzen! (Telegraaf, 7 april 2004)

Beckhams’ united front (SMH, 9 april 2004)

Verder kijken:

Vrouwen van Beckham: Rebecca Loos, Nuria Bermudez en Esther CanadasRebecca Loos (26):

http://www.thesun.co.uk/

Nuria Bermudez (23):

http://www.hotelglam.org/

http://www.famosas.biz/

http://www.solofamosas.com.ar/

Esther Canadas (26):

http://www.fuxyz.com/

http://www.megaone.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

9 Reacties

  at

  Zeg die Fuller van Idols staat (stond!) dichtbij, Iwannebeebecky, met alle ingredienten, voetbal, sex, sigaren, en misschien een beetje muziek. Show me baby!!!!


  10 april 2004 om 20:32
  Eduys

  Smeuige details op News of the World. Rebecca kreeg toch wel spijtgevoelens toen ze in de badkamer van Victoria zag liggen. De sms-berichtjes en telefoongesprekken van vriend Bekcham liegen er ook niet om…. Helaas voor Rebecca werd ze aan de kant gezet… Maar ja: 430.000 euri’s om je verhaal te vertellen.. da’s toch best meegenomen, los van alle overige partijen die uiteraard geinteresseerd in haar zullen zijn.


  11 april 2004 om 08:15
  mangold

  Ik ben benieuwd naar wanneer de eerste mannelijke bedgenoot zich meldt 😉


  11 april 2004 om 19:43
  Carla

  Kunnen jullie niet voetballen soms?


  11 april 2004 om 20:08
  media

  De 26-jarige Nederlandse diplomatendochter Rebecca Loos zal donderdagavond op 11.00 uur Nederlandse tijd een interview geven aan het tv-station Skye One over haar vermeende affaire met voetbalidool David Beckham. Hoeveel ze er exact voor krijgt, is niet bekend maar volgens de Engelse krant The Guardian gaat het om een bedrag van zes cijfers. Eerder deze week verkocht ze haar verhaal al aan News of the world voor meer dan 500.000 euro. Loos is het ouderlijk huis in Madrid ontvlucht en bevindt zich aan de Spaanse zuidkust, waar deze week de opnames zullen plaats hebben. Bron: AD


  14 april 2004 om 04:32
  at

  Ja hoor, een berichtje uit een Gay magazine van februari wordt nu nieuw opnieuw leven in geblazen. En zijn vrouw heeft twee onbevlekte ontvangenissen achter de rug. Tuurlijk, lekker belangrijk hoor… zullen we het weer over belangrijke dingen hebben. Cup a Soup met een 16.00 uur mailing of zo?


  21 april 2004 om 05:12
  Richard

  Vindt het wel aardig dat de soap hier in hoofdlijnen wordt gevolgd. Het blijft namelijk interessant om te volgen wat de hele affaire doet met de merkwaarde van een persoon. Steeds vaker zien we immers dat idolen zoals Beckham worden gekoppeld aan produkten en merken. Een vette roddel en je merk zou onderuit kunnen worden gehaald.


  21 april 2004 om 06:07
  media

  @AT, je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat dit eigenlijk nergens over gaat. Persoonlijk vindt ik het echter wel aardig om de Beckham-affaire te volgen met name om te kijken wat het doet met de media en het publiek. Vooralsnog valt de ‘belangstelling’ (zeker buiten Engeland) tegen. Eerder al gaf ik aan dat het aantal mensen dat zoekt in de zoekmachines op de Beckham-babes niet opvallend hoog is te noemen. Ook de kijkcijfers van het tv-interview met Rebecca Loos afgelopen week op SBS viel in het niet bij de kijkcijfers van het interview met Mabel en Friso een dag later. Al met al een hoop geschreeuw door met name de Britse tabloids die waarschijnlijk naarstig op zoek waren naar een nieuwe rel om de verkoopcijfers op te krikken.


  21 april 2004 om 13:55
  at

  @ marco. Was zeker niet persoonlijk bedoeld maar meer in algemene zin. Het duimzuigen gaat op sommige weblogs irritante vormen aan te nemen. Ik vind persoonlijk de breedband nota van Brinkhorst of de enorme toename in de penetratie van digitale settopboxjes interresanter… (=_-)


  21 april 2004 om 14:11

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!