Dare for More

28 januari 2004, 19:56

Pepsi returns this year with its most exciting line up ever for International Music. The thrilling new campaign, 'Dare for More', will be fronted by four music superstars Pink, Beyonce Knowles, Britney Spears and Enrique Iglesias.Deze week is de “Dare for More” campagne van Pepsi van start gegaan. In alles brengen ze de campagne alsof het een nieuwe film van Spielberg betreft. Als we de cast bekijken, met wannabe acteurs als Pink, Beyonce Knowles, Britney Spears en Enrique Iglesias, dan hebben ze zeker een budget uitgegeven waarmee een aardige film is te maken.

De “Gladiators” tv-commercial is gemaakt door Tarsem Singh die ook verantwoordelijk was voor film “The Cell” alswel voor muziekvideos zoals R.E.M.‘s “Losing My Religion”, En Vogue’s “Hold On” en Deep Forest’s “Sweet Lullaby.” Pink, Beyonce en Britney Spears brengen een cover van Queen’s “We Will Rock You”.

Voor de liefhebbers van Beyonce, deze week werd ook bekend dat ze een contract van 3 miljoen dollar tekende om aan de nieuwe Tommy Hilfigers campagne mee te werken (bron: WWD).

http://www.pepsi.co.uk/music/default.asp

Foto’s achter de schermen:

http://www.gobritney.com/album1796/

http://216.40.246.214/Britney_Pink_Beyonce-Pepsi_Commercial-Gladiators-Dare_For_More.mpeg

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!