Congres Intranet & Digital Workplace: bereid je voor op het nieuwe decennium #adv

11 december 2019, 09:59

Op 12 maart 2020 staat Jaarbeurs Utrecht weer in het teken van intranet en digital workplace. Wil jij weten welke ontwikkelingen er nu spelen? Je laten inspireren door unieke kijkjes achter de schermen bij succesvolle multinationals? Of ideeën opdoen voor verbeteringen binnen jouw organisatie? Kom naar de 12e editie van dit congres.

Boek meteen early bird-tickets

Intranet als groeibasis

Ook in 2020 blijft intranet voor veel organisaties enorm belangrijk. Voor het delen van nieuws, het nodige regelwerk, maar ook voor brand ambassadorship, procesverbeteringen en groeiprogramma’s. Met nuttige use cases maak je je intranet onmisbaar, stelt Lee Bryant (Postshift). Maar hoe vind je die? In zijn keynote staat Lee stil bij ‘improvement missions’: verbeterinitiatieven die je uitvoert met gepassioneerde, innovatieve gebruikers. Niet eenmalig maar doorlopend. Zo wordt je intranet de springplank voor continue verbetering in je organisatie.

“Ook in 2020 blijft intranet voor veel organisaties enorm belangrijk”

Doe je voordeel met succesverhalen

Keynotespreker Toby Ward (Digital Media) richt zich vooral op intranet- en digital workplace-succesverhalen. British Airways, Coca-Cola, Duke Energy, Liberty Mutual, Lockheed Martin… allemaal komen ze aan bod. Toby licht toe waarom wat zij doen zo goed werkt én benoemt de lessen die jij ervan kunt leren. De onderwerpen die hij tijdens de keynote aansnijdt zijn divers. Wil je meer weten over digital assistants? Juist leren hoe je je intranet helemaal opnieuw inricht en vormgeeft? Of een betrokken community creëren? Bij Toby’s keynote zit je goed.

De opkomst van Office 365

Naast de keynotes, zijn er ook de kleinere, interactievere breakoutrondes. Een onderwerp dat daar in de schijnwerpers staat, is Office 365. Microsofts pakket van internetdiensten bestaat sinds 2011 en heeft inmiddels veel terrein veroverd. Zoek je een tool om je digital workplace stevig neer te zetten? Dan is de kans groot dat je voor Office 365 gaat. Zo ook ING: Joris Kok vertelt waarom de bank van intranet afstapte en het product van Microsoft koos. Waarom is Office 365 nou juist de tool die ING koos om zeventigduizend medewerkers met elkaar te verbinden, overal ter wereld?

Bekijken welke andere sprekers er komen? Zien hoe het programma in elkaar steekt? Of je tickets kopen? Bezoek congresintranet.nl. Als je er vóór 31 december bij bent, profiteer je van fikse early bird-korting.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!