Congres Facebook Marketing 2016: zakelijk succes met Facebook, WhatsApp en Instagram #adv

23 maart 2016, 09:30

Donderdag 9 juni

Op donderdag 9 juni 2016 vindt de vierde editie van Congres Facebook Marketing plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een event met meer dan 20 sprekers, masterclasses, presentaties en workshops over commerce, service en branding met Facebook. Nog meer dan vorig jaar is er – naast vanzelfsprekend Facebook – veel aandacht voor de zakelijke mogelijkheden van WhatsApp en Instagram. Keynotes zijn er dit jaar van trendwatcher Sander Duivestein over de toekomst van social media, mediapsycholoog Mischa Coster geeft voorbeelden en tips over hoe je non-verbaal gedrag effectief kan inzetten in een digitale wereld en ex-head of marketing van Red Bull, Huib van Bockel, deelt zijn kennis over social branding.

De break out sessies gaan o.a. over Facebook advertising, Instagram marketing, de zakelijke mogelijkheden van Facebook messenger en chat apps, de kansen die Virtual Reality biedt en effectieve webcare via Facebook en Whatsapp. Congres Facebook Marketing is een absolute aanrader voor iedereen die serieus, zakelijk succes wil behalen met Facebook, WhatsApp en Instagram.

Eerste 100 kaarten voor slechts €195,-!

Let op: voor de eerste 100 deelnemers geldt een speciaal tarief. Deze tickets kosten slechts €195,-! (reguliere prijs €345,-). Voor aanmelden en meer informatie, kijk op CongresFB.nl. Daar vind je binnenkort ook het complete programma.

Impressie vorige editie

De voorgaande drie edities trokken ieder meer dan 400 bezoekers en werden zeer hoog gewaardeerd. Onderstaande video geeft een impressie van de editie in 2015:

www.CongresFB.nl

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!