Congres Content Marketing & Webredactie 2018 #adv

11 september 2018, 08:13

Voor welke contentstrategie kies jij komend jaar? Ga je voor storytelling, zakelijk vloggen of zet je influencers in? En via welke social kanalen? Op de 8e editie van Congres Content Marketing & Webredactie komen alle trends en ontwikkelingen aan bod via interessante cases. Het congres vindt plaats op donderdag 15 november 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ben jij er ook bij?

Meld je direct aan!

Wie of wat kun je verwachten tijdens het congres? Onderstaande keynotes zijn bevestigd:

Amy Harrison

Doen jouw prospects en klanten wat je wilt dat ze doen op je site? Je denkt misschien dat je content goed is, maar niets kan minder waar zijn. Sales copywriter, consultant en professionele spreker Amy Harrison laat zien hoe je dit vaststelt – en aanpakt.

Karen McGrane

Wat is het verschil tussen responsive en adaptive design? Content Strategy en UX-specialist Karen McGrane vertelt het. Door scenario’s te schetsen waarin het zinvol is om op apparaat en context te ’targetten’, laat ze zien wat adaptive designs of adaptive content inhoudt én wat je ermee bereikt. En ook wanneer het niet zinvol is.

Peter Hinssen

Hoe speel je in op het gedrag en de behoeftes van vandaag, of zelfs die van morgen? Visionair en trendwatcher Peter Hinssen laat zien hoe je door technologische innovatie verder vooruit kijkt. Aan de hand van succesvolle cases verandert hij je blik op de toekomst.

Breakout-sessies

Naast deze keynotes zijn er drie breakout-rondes waarin je zelf je favoriete sessie kunt kiezen. De definitieve invulling hiervan volgt de komende weken.

Aanmelden

De eerste 100 kaarten zijn beschikbaar met een Early Bird korting van 100 euro op de toegangsprijs. We zien je graag op 15 november!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!