Je bekijkt een artikel van Stellar
partner

Commentaaranalyse verandert de manier waarop u uw influencercampagnes beoordeelt

Stellar Tech, een pionier op het gebied van influencer marketing, heeft onlangs een nieuwe functie toegevoegd aan het platform: de commentaaranalyse feature.

3 september 2023, 06:44 4263 x gelezen

Deze doorbraak markeert een belangrijke stap in het evalueren van de resultaten van influencercampagnes en het begrijpen van de reacties van het doelpubliek. Met deze nieuwe feature kunnen marketingprofessionals direct luisteren naar feedback van doelgroepen en gemeenschappen die aan campagnes zijn blootgesteld.

Commentaaranalyse in influencer marketing houdt in dat de meningen, emotionele reacties en percepties worden bestudeerd die worden geuit door de followers van influencers op sociale media. In tegenstelling tot traditionele kwantitatieve statistieken, biedt het waardevolle kwalitatieve gegevens om strategische beslissingen te ondersteunen. Stellar Tech heeft unieke algoritmen ontwikkeld op basis van artificiële intelligentie en van machine learning om gevoelens ten opzichte van een merk of product te beoordelen.

Praktisch gezien geeft deze nieuwe functionaliteit gebruikers eenvoudig toegang tot de reacties en het sentiment dat door het algoritme is gedetecteerd: positief, neutraal, negatief. Het biedt ook informatie over kernwoorden, de meest gebruikte emoji’s, topvermeldingen en commentatoren.

Commentaaranalyse opent tal van mogelijkheden in strategieën voor influencer marketing. Het maakt de identificatie mogelijk van relevante influencers wiens posts positieve reacties opwekken bij het doelpubliek. Door commentaren op posts van influencers te analyseren, kunnen merken hun ambassadeurs evalueren, hun werkelijke impact meten en bepalen of ze overeenkomen met het merkimago. Bovendien maakt deze analyse een meer genuanceerde meting van engagement mogelijk door rekening te houden met taalkundige en emotionele aspecten. Het identificeert zelfs koopintenties van consumenten via hun interacties.

Samengevat biedt Stellar Tech een innovatieve oplossing die de mogelijkheden van performance-analyse voor influencercampagnes uitbreidt. Met commentaaranalyses kunnen marketingprofessionals de emotionele reacties van hun publiek beter begrijpen, hun strategieën hierop aanpassen en effectievere partnerschappen met influencers aangaan.

Stellar Tech is een SaaS-platform voor influencer marketing, gelanceerd door het Frans-Belgische bedrijf Stellar en beschikbaar in meer dan 35 landen. Sinds de lancering onderscheidt Stellar Tech zich door zijn vermogen om relevante ambassadeurs voor zijn campagnes te identificeren, hun profielen en doelgroepen te analyseren, campagnes te lanceren en de prestaties en ROI van zijn projecten op sociale media op te volgen. In een steeds evoluerend landschap blijft Stellar Tech de grenzen van influencer marketing verleggen door middel van voortdurende innovaties. Deze toewijding onderstreept het streven van het bedrijf naar innovatie en versterkt nog verder zijn positie als leider in de sector van influencermarketing. Marketingprofessionals worden aangemoedigd om de commentaaranalyse feature te ontdekken en een gratis demo aan te vragen om optimaal te genieten van deze revolutionaire methode. Dit belooft de manier te veranderen waarop influencer campagnes worden beoordeeld en geoptimaliseerd. Ontdek nu de commentaaranalyse functionaliteit en vraag uw gratis demo aan.

Ontdek nu de commentaaranalyse

Unleash Your Influencer Marketing Potential with Stellar: Where Expertise Meets Innovation Stellar has been at the forefront of the influencer marketing industry, renowned for its expertise in 3 specialized domains: technology (Stellar Tech), campaign creation (Stellar Lab) and influencer management (Stellar Talents). We are dedicated to connecting businesses with relevant influencers, managing collaborations, and launching highly successful campaigns across diverse social networks.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!