Collega bedanken voor rookvrije wekplek via website

2 september 2003, 06:54

Een gezonde werkomgeving die naar bloemen geurt in plaats van naar tabaksrook. Werknemers kunnen vanaf maandag 1 september hun waardering uiten voor een rookvrije werkomgeving.

Via de nieuwe website datverdienteenboeket.nl kunnen ze collega?s bedanken die zich hiervoor hebben ingezet. Is een collega aangemeld, dan maakt hij of zij kans om verrast te worden met een welverdiend boeket. Tot 31 december 2003 wordt elke werkdag ??n winnaar in de bloemetjes gezet.

De gratis boekettenactie is een initiatief van STIVORO, voor een rookvrije toekomst en is gericht op een rookvrije werkomgeving, omdat elke werknemer daar recht op heeft per 1 januari 2004.

Trudy Prins, directeur van STIVORO: ?Met deze website willen we laten zien dat mensen bij bedrijven aan het werk zijn een rookvrije werkomgeving te realiseren. Daarnaast kan de website een extra stimulans zijn voor bedrijven waar nog helemaal niets wordt ondernomen.? In de praktijk blijken bedrijven er tegenop te zien een rookbeleid te voeren. Men vreest voor rompslomp en conflicten.

Om op 1 januari 2004 optimaal voorbereid te zijn op de gewijzigde wetgeving, adviseert STIVORO werkgevers om snel aan de slag te gaan met het rookbeleid. Door middel van een kant-en-klaar 7-stappenplan biedt STIVORO werkgevers hierbij ondersteuning.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!